Time changes everything, even you and I have changed

*SHIYU TAN!
Hey hey. I am leading my YADO gang and therefore, the kids call me Shiyu Yado Sister.
I am fifteen and going to be sixteen on 21 June 2011. And I really love everyone who loves me. I love almost everything and hate things i hate. I am not a nerd and i love my women the best.
-That's me
bolditalicunderlinestrikeout

The rain, the winter spring has made us fade away


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


I really wonder how you feel on these nights so alone

.6 Joy 2007
.2I3 2009
.Annabel
.Beryl
.Charmaine
.Chuan Yi
.Darren
.Edmund
.Elmira
.E peng
.Gelasia
.Grace
.Hae Min
.Isma
.Javier
.Jia Ling
.Jia Xin
.Judy
.Kailun
.Khai Pey
.Kimberly
.Li Xuan
.Loga
.Min Qi
.Min Shi
.Natalie
.Pei Pei
.Qiong Dan
.Quenna
.Ragnild
.Rebecca
.Sam
.Shan Jing
.Siew Mun
.Terry
.Wedding
.Wei Yi
.Wendy
.Xin Yuan
.Yolanda
.Yuki
.Ziilia


Layout: hasta mañana
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“life will be better in spring”
November 2007 December 2007 January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 January 2011 March 2011

Test or watever is tat ?
Thursday, May 29, 2008 || 8:46 PM

{[Somekind of test or watever is tis. but jus 4 fun!]}
Name 20 person whom you can think of right now.

Don't read the questions till you've named the 20 people.
At the end of this,choose 5 person to do this.


1.MinSHI
2.NataLie
3.GrAcE
4.YanGqIan
5.PeiPEi
6.JUnXuaN
7.JiAliNG
8.MiNsEin
9.MaRie
10.SamUel
11.SiEw MUn
12.cHARMAINe
13.sUNny Liu
14.MinQI
15.cHUan YI
16.LiXuaN
17.gIBSON tANg
18.niKI TAnG
19.lOGA
20.ERmy


Q1.)How did you meet no.14?[MinQI]
ans: wHEN I FIRST cAME iNTo bVPs anD MeT HEr iN CHiNESe clAsS.

Q2.)What would you do if you didn't meet no.1?[mINshI]
ans: mISs her; smS HER; CALL hER!

Q3.)What if no.9 & no.20 dated?[mARIE,eRMY]
ans: not PosSIBle... They Don rEally noe eaCH othEr weLL i GUess. n marie plus ermY would not Wan TO be LeS?!

Q4.)Will no.6 and 17 date?[jUNXuan and Gibson TanG]
ans: NOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! JUNXUAN goT 八老太婆. GiBson don eVEN NOE hIM SOMEhOW.

Q5.)Describe no,3[gRAce]
ans: SmaRt, fUnnY, LOVES FRoGS, COOL, likes wATerMelOn?

Q6.)Is no.8 attractive?[MinSeIn]
ans: lols. tat panda? some kind of cute cause of the chuBbY fACE...

Q7.)Describe no.7 [JiaLiNg]
ans: LOVELY, POLITE gIRL ANd SOMEkINf\d Of cUtE In HeR. sHE is SMArt AND PrEttY

Q8.)Know any of 12 family members?[cHArMAINE]
ans: seen b4 her Whole family [ sister, mum n dad ]. no officially introduce to me nor talk talk to them.

Q9.)What will you do if no.18 confesses to you that he/she likes you?[NikI tANg]
ans: loLS. NOT pOSsiBle de.but if yeS, I JUs sAY I NOT GoiNg To bE a LES.

Q10.)What language does no.15 speaks? [cHuanYI]

ans: vougaL, oNLy Noe How TO INSULT, BUT CAN BE KIND AS WELL. TAT IS RElATeD TO hIS LANgUAGE ACcORDING TO hIS bEhaVior. { ? } wat am i talk talk bout.?

Q11.)Who is 9 going out with?[MaRie]

ans: Me! one day when She coME back To SiNgaporE. lols. not sure sia.

Q12.)How old is No.16?[LiXuan]
ans: add ur self. 1 + 2 + 3 + 4 + 5 - 3 = how old is lixuan. [ i luv math ]

Q13.)When is the last time you spoke to no.13[ SunNy LIu ]?
ans: few days ago in msn with lixuan. lols. currently he is shanghai.

Q14.)Who is no.2 favourite band/singer?[NatALIE]
ans: jAY zHOU???????

Q15.)You ever date no.4?[yANgQiAN]
ans: SHE VERI CUTE. BUT NO.....

Q16.)Would you ever date no 11?[SieW mUn]
ans:YES! but am i a Les?

Q17.)Is no 19 single?[LogA]
ans:NOT SURE. MAYBE YES. I SO LONG NEVER SEE HIM.

Q18.)What is no.10 last name?[SamUel]

ans: tAN ? FULL NAME: SAMUEL TAN YE qIN

Q19.)Where does no.6 live?[JunxUAN]
ans: Some where in jurong west.

Q20.)What if your favourite thing about no.5?[PEIpei]
ans: she 1st in class. maybe her IQ? LOLS.





do it too for fun.
i wanna everyone to do especially my lovely n cute n chubby siew mun.


Musically Royal